joi, 14 iulie 2011

Q Station Retreat Manly


Locatie - Q Station Retreat se afla la doar 30 minute de mers cu masina de centrul orasului Sydney langa plaja din Manly. Oaspetii pot vizita locuri interesante aflate in apropiere cum ar fi Elizabeth Bay House, Government House, Sydney Harbour Bridge, Sydney Opera si Royal Botanic Gardens, un loc ideal pentru iubitorii de picnic.

Camere - Oaspetii pot alege din cele 69 de camere cu balcon si baie proprie, cu vedere spre Sydney Harbour National Park sau spre cladirile istorice din Q Station. Facilitati moderne oferite in fiecare unitate: TV, Acces internet wireless telefon si filtru de cafea.
Restaurant - Bucataria restaurantului serveste mancaruri delicioase, este locul ideal pentru a servi mesele principale ale zilei sau doar cu ceasca cu cafea. Compexul detine doua restaurante si un bar.

Aceasta locatie de patru stele mai detine un centru de conferinte, un centru pentru oameni de afaceri dotate cu echipamente audio-video. Un terminal pentru feribot, un centru comercial completeaza o imagine de ansamblu despre aceasta locatie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu