luni, 18 iulie 2011

Plimbari cu barca


Plimbarile cu barca sunt foarte populare mai ales ca Australia dispune de kilometri de plaje, mari inspumate, rauri si lacuri. Plimbarile cu barca sunt cu atat mai distractive cu cat putem admira peisaje unice, putem face ski nautic si surf pe lacuri, iar seara, cina poate deveni interesanta dupa ce participam la o partida de pescuit.
Fie ca alegem sa navigam cu un yaht, o barca de viteza sau o canoe, distractia este garantata pentru toata familia, tineri sau batrani. Distractie cu responsabilitate, fie ca suntem in vacanta, la un sfarsit de saptamana sau intr-o zi libera, trebuie sa tinem cont de siguranta vietii fiecaruia, respectand regulile de baza pentru calatoria cu acest mijloc de transport.
Cateva notiuni de baza de care trebuie sa tinem cont cand iesim la plimbare cu barca:
  • Rugati un prieten sau un membru de familie sa te ia intr-o astfel de plimbare cu barca ca sa poti sa-ti dai seama daca iti place si ce tip de ambarcatiune ti se potriveste;
  • Participati la expozitii si prezentari de barci si echipamente, unde veti gasi o multime de informatii si sfaturi;
  • Sa fiti atenti la cerintele de siguranta cand participati la o plimbare cu barca deoarece sunt putin diferite;
  • Luati in considerare inchirierea unei barci pentru a avea o idee despre partea practica a acestui sport si pentru a deprinde o anume experienta;
  • Cei care fac afaceri cu barci, cluburile si alte agentii maritime ofera cursuri de instruire pentru incepatori, care sunt obligatorii in unele state pentru a obtine licenta in acest domeniu, licenta utila pentru toata familia si cei cu care calatorim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu